Kontakt

Adresa: Rruga e liqenit tё thatё, 100m nga Kopshti Zoologjik.

Date 1 dhe 2 janar jemi mbyllur, rihapim ne 3 janar.

ORARI pёr dorёzime 9:30-21:00 pёrditё pёrfshi tё dielёn.

Gjithashtu porositё qё bёhen pas orarit tё mbylljes, dorёzohen tё nesёrmen nё mёngjes sipas orarit tё kёrkuar nga klienti

shkarko app android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ipazar.com.al.ipazar&hl=it

tel:

069 92 92 229 (POROSI ME TELEFON DHE INFO)

Pёr furnitor nr i kontaktit ёshtё:

0673860990

Email : sparliqeni@gmail.com