Lipton Caj me shije boronice dhe keku 20 bustina piramidale.

Kafe dhe Caj / Çaj

199 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Lipton Caj me shije boronice dhe keku 20 bustina piramidale.

Permbajtja: caj i zi,aroma,copeza boronice (2.1 %).


Produkti nuk është aktualisht aktiv.