Ehw Tirana,sallam cope 0,64 kg.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sallame të ndryshme

260 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Ehw Tirana,sallam cope 0,64 kg.


Produkti nuk është më në stok.