Gjirofarma,qumesht i fresket 1.4 L.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht i freskët

165 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Gjirofarma,qumesht i fresket 1.4 L.

2.2 % yndyre, i pasterizuar.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.