Fileto Pule e fresket me vasket.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pulë dhe produkte të saj

244 Lekë / 500 gr


Detajet e Produktit

Fileto Pule e fresket me vasket .(jo e ngrire)

489/kg