Calvo Ton me Spec Djeges 4 x 80 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

530 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Calvo Ton me Spec Djeges 4 x 80 gr.