Ultra compact make up rose,letra te lagura per heqjen e makiazhit 25 cope.

Kozmetike-Solar / Make-up dhe aksesore make-up-i

85 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Ultra compact make up rose,letra te lagura per heqjen e makiazhit 25 cope.