Golden Lady,geta per femra ngjyre Melon (ngjyre mishi) 40 Den.

Çorape dhe Geta / Geta për femra

320 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Golden Lady,geta per femra ngjyre Melon (ngjyre mishi) 40 Den.

Gjendje jane masat : 4-L & XL.