Spar,kikirik te medhenj me kripe 250 gr.

Fruta dhe Perime / Fruta të Thata

120 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Spar,kikirik te medhenj me kripe 250 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.