Sidnej Spec i kuq i mbushur me laker 2 kg.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

309 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Sidnej Spec i kuq i mbushur me laker 2 kg.