Argeta Pashtete Peshk Tone 95 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pulë dhe produkte të saj

145 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Argeta Pashtete Peshk Tone 95 gr.