Krik Krak bajame e pjekur,200 gr.

Fruta dhe Perime / Fruta të Thata

480 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Krik Krak bajame e pjekur,200 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.