Preferita pete per bakllava , 450 gr .

Bukë dhe nënprodukte te saj / Petë byreku

100 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Preferita pete per bakllava , 450 gr .


Produkti nuk është aktualisht aktiv.