Ritter Sport Butter Biscuit,biskote me gjalp 100 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Pllaka

160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Ritter Sport Butter Biscuit,biskote me gjalp (14%) e krem qumesht dhe kakaoje (29.5 %) e veshur me cokollate me qumesht (36.5 %).


Produkti nuk është aktualisht aktiv.