Zanetti parmigiano reggiano,djathe i grire 100 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

319 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Zanetti parmigiano reggiano,djathe i grire 100 gr.