Cif power & shine anti-calcar,spray pastrues dhe dezinfektues kunder smercit 750 ml.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrimi i kuzhinës

420 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Cif power & shine anti-calcar,spray pastrues dhe dezinfektues kunder smercit 750 ml.