ARABATZIS MINI BYREK SPIRALE ME PERIME,500 GR.

Bukë dhe nënprodukte te saj / Petë byreku

280 Lekë / cope


Detajet e Produktit

ARABATZIS MINI BYREK SPIRALE ME PERIME,500 GR.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.