Despar Farina Tipo 00, 1 kg.

Sheqer dhe Miell / Miell

80 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Despar Farina Tipo 00, 1 kg.

Miell per te gjitha tipet e pergatitjeve.

Produkt Italian.