Despar Farina Tipo 0, 1 kg.

Sheqer dhe Miell / Miell

105 Lekë / cope

75 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Despar Farina Tipo 0, 1 kg.Ideale per pica.

Produkt Italian.