Wedel Milk chocolate with blueberry,cokollate me boronice dhe krem luleshrydhe e eger 100 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Pllaka

100 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Wedel Milk chocolate with blueberry,cokollate me boronice dhe krem luleshrydhe e eger 100 gr.