Despar Detergjent pjatash 1 L.

Ilace Pjatash-Lavastoviglie-Rrobash / Ilaç pjatash

179 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Detergjent Pjatash DESPAR 1 L.

Funksionon ne uje te ftohte dhe kundra yndyres.Jo agresiv ndaj lekure.

Produkt Italian.