Driza,pule e fresket 1.5 kg.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pulë dhe produkte të saj

508 Lekë / kg


Detajet e Produktit

Driza,pule e fresket ( jo e ngrire ).

(çmimi ndryshon në bazë të peshës e cila ndryshon me pak gramë)

çmimi:339 /kg.