Reas veze zogezash ,8 cope.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Vezë

190 Lekë / Pako


Detajet e Produktit

Reas veze zogezash ,8 cope.te pasura me vitamine E,D dhe omega 3.