Bake rrolls sour cream & onion,buke e thate me salce kosi dhe shije qepe 80 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Tё kripura

60 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Bake rrolls sour cream & onion,buke e thate me salce kosi dhe shije qepe 80 gr.