Arla Buko,krem djathi natyral 150 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

150 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Arla Buko,krem djathi natyral 150 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.