Harpic Active Fresh Arome Lule 2 x 750 ml.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrimi i banjos

309 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Harpic Active Fresh Arome Lule 2 x 750 ml.Eleminon 99,9 % te bakterieve.Permban 20 % me shume arome.Largon kriperat e tualetit.Perdorimi: Coni kapakun e tualetit dhe vendosni gryken e shishes poshte buzes se tualetit.Sperkatni ne menyre cilindrike perreth tualetit.Per rezultate me te mira lereni produktin te veproje per rreth 60 min dhe me pas perdorni furcen dhe me pas shtypni rezervuarin e ujit.