Trata Sallate Toni Meksikane 160 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

220 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Trata Sallate Toni Meksikane 160 gr.

1cope.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.