Variagusto Cetrolini , marinade kastraveci 545 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

315 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Variagusto Cetrolini , marinade kastraveci 545 gr.