Palmolive Latte e Miele,permban ekstrakte mjalti dhe qumesht hidratues krem dushi 650 ml.

Higjena personale / Vaskë dhe dush

390 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Palmolive Latte e Miele,permban ekstrakte mjalti dhe qumesht hidratues krem dushi 650 ml.