La Suissa Castagne,bonbone prej cokollate me mbushje te bute dhe arome geshtenje 500 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Bonbone

700 Lekë / pako


Detajet e Produktit

La Suissa Castagne,bonbone prej cokollate me mbushje te bute dhe arome geshtenje 500 gr.