Veet Fytyre 20 shirita.

Kozmetike-Solar / Depilim

590 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Veet Fytyre 20 shirita.Ngjitesi i ri veet eshte prodhuar per depilim fytyre,ne pjesen mbi buze,ne vetulla dhe ne mjeker.Tani mund te keni rezultatet e deshiruar ne kushtet e shtepise.Para perdorimit lajeni pjesen qe deshironi ta depiloni me uje te ngrohte dhe sapun dhe fshijeni ne menyre qe te jete e thate.Pjesa qe do te depiloret te jete e paster.pa krem apo produkte te tjera.