Argeta Pashtete Pule Pikante 95 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pulë dhe produkte të saj

129 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Argeta Pashtete Pule Pikante 95 gr.