Berni Olive Verdi 310 gr

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

300 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

PRODUKT ITALIAN Berni ullinj të mbushur ne vaj 310 gr