Alpsko,qumesht Mleko 1L.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht UHT

164 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Alpsko,qumesht Mleko 1L. 3.5 % yndyre.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.