Trata aegean sea sardines in olive oil,sardele ne vaj ulliri 100 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sardele

190 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Trata aegean sea sardines in olive oil,sardele ne vaj ulliri 100 gr.