Nivea Sun Protect & Bronxe SPF 30, 200 ml.

Kozmetike-Solar / Solarë

1,400 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Nivea Sun Protect & Bronxe SPF 30, 200 ml.Udhezime ne perdorim.Aplikojeni mjaftueshem para ekspozimit ne diell derisa te krijohet nje shtrese e dukshme.Perpara se ta perhapni lereni te perthithet dhe riaplikojeni per te siguruar nje mbrojtje te sigurte dhe pa harruar asnje siperfaqe.