Palmolive BF Olive,shkume per larjen e trupit 650 ml.

Higjena personale / Vaskë dhe dush

390 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Palmolive BF Olive,shkume per larjen e trupit 650 ml.Palmolive Ultra Moistruzation permban qumesht hidratues dhe ekstrakte 100 % natyrale.