Palmolive BS BS Macadamia Oil,sapun me vaj Makademia dhe ekstrate te kakaos 90 gr.

Higjena personale / Sapunë të vegjël

50 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Palmolive BS BS Macadamia Oil,sapun me vaj Makademia dhe ekstrate te kakaos 90 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.