Ters Amonjak 4 L

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Alkool dhe amoniak

380 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

PRODUKT ITALIAN Ters Amonjak 4 L


Produkti nuk është aktualisht aktiv.