Emulsio Stira Bene,sutter per hekurosje te mire 500 ml.

Hekurosje-Ilace dollapesh / Hekurosje

340 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Emulsio Stira Bene,sutter per hekurosje te mire 500 ml.Ben hekurosje te lehte dhe te shpejte fale formules me niseshte misri te paster,zbut fibrat e rrobave dhe ndihmon ne eleminimin e rrudhave dhe palosjeve duke lene mbi to nje arome pastertie.