Ehw kremvice pako 350 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Kremviçe dhe salcice

245 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Ehw kremvice pako 350 gr.


Produkti nuk është më në stok.