Cung Pule 690 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pulë dhe produkte të saj

179 Lekë / 690 gr


Detajet e Produktit

Cung Pule.

260 leke/kg,(çmimi ndryshon në bazë të peshës e cila ndryshon me pak gramë)