Valfrutta Bianchi di Spagna,fasule te konservuara 400 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

130 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Valfrutta Bianchi di Spagna,fasule te konservuara 400 gr.