Valfrutta Cannellini,fasule te konservuara 400 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

135 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Valfrutta Cannellini,fasule te konservuara 400 gr.