Parmareggio Reggiano,djathe i grire 60 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

200 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Parmareggio Reggiano,djathe i grire 60 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.