Chicken Farm pule e fresket.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pulë dhe produkte të saj

479 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Chicken farm pule 1500 gr..(cmimi ndryshon ne baze te peshes )e ngrire.319/kg.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.