Amadori Kotolete 500 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pulë dhe produkte të saj

280 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Amadori Kotolete Krokante 500 gr.

Mish pule,miell gruri dhe misri.