Calvo sardele ne vaj ulliri,120 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sardele

134 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Calvo sardele ne vaj ulliri,120 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.