Calvo sardele ne vaj vegjetal ,120 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sardele

109 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Calvo sardele ne vaj vegjetal ,120 gr.sardele ne vaj .