Robot per pastrim modeli Eworld M884

Elektronike / Robot pastrues

34,900 Lekë / Copë

29,600 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Robot per pastrim, robot vacum cleaner modeli Eworld M884, me panel elektronik, punon me telekomande, mjafton nje buton dhe pastron shtepine ne menyre autonome.Kur mbaron pune kthehet ne cepin e vet pa asnje ndihme.Eshte ne gjendje me ane te sensoreve te shumte dhe programit me te fundit , qe te njoh vet kthesat objektet etj.Jeni te lodhur me pastrimin, tashme nuk ka nevoje te humbisni me kohe, mjafton ti jepni komanden robotit dhe te navigoni ne internet apo te shihni tv.Ngjyra e zeze, dorezimi branda 1 ore ne Tirane